Strona wykorzystuje pliki cookies, jeśli wyrażasz zgodę na używanie cookies, zostaną one zapisane w pamięci twojej przeglądarki. W przypadku nie wyrażenia zgody nie jesteśmy w stanie zagwarantować pełnej funkcjonalności strony!
    sekretariat@agroeko.com.pl             666 338 204  

Zeszyty branżowe

Zeszyty branżowe są dokumentem opracowanym przez Administratora Systemu - Unię Producentów i Pracodawców Przemysłu Mięsnego. Zawierają pełny opis wymagań systemowych, które należy spełnić aby otrzymać Certyfikat QAFP.

Wykaz zeszytów branżowych Systemu QAFP

UWAGA!! Od dnia 01.01.2024 r. obowiązywać będzie 6 wydanie programu certyfikacji „System Gwarantowanej Jakości Żywności QAFP” Gwarancja Jakości QAFP.

download 4974 128

Zeszyty branżowe systemu QAFP w okresie przejściowym do 31.12.2023 obowiązują od 1.01.2024

Zeszyt branżowy - Wymagania dla systemu QAFP - Wyd. 6 z dnia 12.03.2021  - pobierz

Zeszyt branżowy - Kulinarne mięso wieprzowe - Wyd. 6 z dnia 12.03.2021  - pobierz

Zeszyt branżowy - Tuszki, elementy i mięso z kurczaka i indyka - Wyd. 5 z dnia 12.03.2021 - pobierz

Zeszyt branżowy - Wędliny - wymagania produkcyjne i jakościowe - Wyd. 5 z dnia 02.09.2019 - pobierz

Zeszyt branżowy - Konserwy - wymagania produkcyjne i jakościowe - Wersja 1 z dnia 22.10.2014 - pobierz

Zeszyt branżowy - Mięso mielone - wymagania produkcyjne i jakościowe - Wyd. 2 dnia 20.04.2020 - pobierz

Zeszyt branżowy - Wyroby mięsne na grilla lub do pieczenia - wymagania produkcyjne i jakościowe - Wyd. 1 z dnia 20.04.2020 - pobierz

 

Zeszyty branżowe systemu QAFP: obowiązują do 31.12.2023

Zeszyt branżowy - Wymagania dla systemu QAFP - Wyd. 5 z dnia 02.09.2019  - pobierz

Zeszyt branżowy - Kulinarne mięso wieprzowe - Wyd. 5 z dnia 02.09.2019  - pobierz

Zeszyt branżowy - Tuszki, elementy i mięso z kurczaka i indyka - Wyd. 4 z dnia 02.09.2019 - pobierz

Zeszyt branżowy - Wędliny - wymagania produkcyjne i jakościowe - Wyd. 5 z dnia 02.09.2019 - pobierz

Zeszyt branżowy - Konserwy - wymagania produkcyjne i jakościowe - Wersja 1 z dnia 22.10.2014 - pobierz

Zeszyt branżowy - Mięso mielone - wymagania produkcyjne i jakościowe - Wyd. 2 dnia 20.04.2020 - pobierz

Zeszyt branżowy - Wyroby mięsne na grilla lub do pieczenia - wymagania produkcyjne i jakościowe - Wyd. 1 z dnia 20.04.2020 - pobierz

Back to top