Zeszyty branżowe są dokumentem opracowanym przez Administratora Systemu - Unię Producentów i Pracodawców Przemysłu Mięsnego. Zawierają pełny opis wymagań systemowych, które należy spełnić aby otrzymać Certyfikat QAFP.
Wykaz zeszytów branżowych Systemu QAFP
Zeszyty branżowe systemu QAFP w okresie przejściowym do 31.12.2023 obowiązują od 1.01.2024
Zeszyt branżowy - Wymagania dla systemu QAFP - Wyd. 6 z dnia 12.03.2021 - pobierz
Zeszyt branżowy - Kulinarne mięso wieprzowe - Wyd. 6 z dnia 12.03.2021 - pobierz
Zeszyt branżowy - Tuszki, elementy i mięso z kurczaka i indyka - Wyd. 5 z dnia 12.03.2021 - pobierz
Zeszyt branżowy - Wędliny - wymagania produkcyjne i jakościowe - Wyd. 5 z dnia 02.09.2019 - pobierz
Zeszyt branżowy - Konserwy - wymagania produkcyjne i jakościowe - Wersja 1 z dnia 22.10.2014 - pobierz
Zeszyt branżowy - Mięso mielone - wymagania produkcyjne i jakościowe - Wyd. 2 dnia 20.04.2020 - pobierz
Zeszyt branżowy - Wyroby mięsne na grilla lub do pieczenia - wymagania produkcyjne i jakościowe - Wyd. 1 z dnia 20.04.2020 - pobierz
Zeszyty branżowe systemu QAFP: obowiązują do 31.12.2023
Zeszyt branżowy - Wymagania dla systemu QAFP - Wyd. 5 z dnia 02.09.2019 - pobierz
Zeszyt branżowy - Kulinarne mięso wieprzowe - Wyd. 5 z dnia 02.09.2019 - pobierz
Zeszyt branżowy - Tuszki, elementy i mięso z kurczaka i indyka - Wyd. 4 z dnia 02.09.2019 - pobierz
Zeszyt branżowy - Wędliny - wymagania produkcyjne i jakościowe - Wyd. 5 z dnia 02.09.2019 - pobierz
Zeszyt branżowy - Konserwy - wymagania produkcyjne i jakościowe - Wersja 1 z dnia 22.10.2014 - pobierz
Zeszyt branżowy - Mięso mielone - wymagania produkcyjne i jakościowe - Wyd. 2 dnia 20.04.2020 - pobierz
Zeszyt branżowy - Wyroby mięsne na grilla lub do pieczenia - wymagania produkcyjne i jakościowe - Wyd. 1 z dnia 20.04.2020 - pobierz