
Rolnictwo ekologiczne
Rolnictwo ekologiczne określa się jako system gospodarowania o zrównoważonej produkcji roślinnej i zwierzęcej. Produkcja ekologiczna powinna łączyć przyjazne środowisku praktyki gospodarowania, wspomagać wysoki stopień różnorodności biologicznej, wykorzystywać naturalne procesy oraz zapewnić właściwy dobrostan zwierząt.

System Gwarantowanej Jakości Żywności
System Gwarantowanej Jakości Żywności zapewnia wysoką, powtarzalną i wiarygodną jakość produktów mięsnych, poprzez zdefiniowanie i nadzorowanie kryteriów i warunków produkcji na wszystkich etapach łańcucha żywnościowego.

Integrowana Produkcja
Proces certyfikacji prowadzony jest przez Centrum Jakości AgroEko Sp. z o. o. bezstronnie i niezależnie, bez stosowania dyskryminującej polityki finansowej. Do korzystania z naszych usług mają prawo wszyscy zajmujący się Integrowaną Produkcją Roślinną jak również osoby, które chcą rozpocząć Integrowaną Produkcję roślin w swoim gospodarstwie.

System Jakości Wieprzowiny PQS
Centrum Jakości AgroEko Sp. z o.o. jest jednostką, która działa bezstronnie i niezależnie, ponadto nie stosuje dyskryminującej polityki finansowej. Do korzystania z usług jednostki mają prawo wszyscy, którzy chcą rozpocząć produkcję zgodną z wymaganiami Systemu PQS.