Szanowni Państwo,
Informujemy, iż został ogłoszony VI nabór wniosków o przyznanie pomocy w ramach poddziałania 3.1 „Wsparcie na przystępowanie do systemów jakości” objętego PROW na lata 2014-2020
w ramach unijnych systemów jakości, tj.
-
gwarantowanych tradycyjnych specjalności;
-
chronionych nazw pochodzenia;
-
chronionych oznaczeń geograficznych;
-
rolnictwa ekologicznego;
-
ochrony nazw pochodzenia i oznaczeń geograficznych wyrobów winiarskich;
oraz krajowych systemów jakości, tj.
-
„Jakość Tradycja”;
-
„Quality Meat Program” (QMP);
-
„Quality Assurance for Food Products” – „Tuszki, elementy i mięso z kurczaka, indyka i młodej polskiej gęsi owsianej”;
-
„Quality Assurance for Food Products” – „Kulinarne mięso wieprzowe”;
-
„Quality Assurance for Food Products” – „Wędliny”;
-
Integrowana Produkcja Roślin (IP)
Termin składania wniosków: od 30 października 2020 r. do 3 grudnia 2020 r.
Wniosek o przyznanie pomocy składa się do dyrektora oddziału terenowego Krajowego Ośrodka Wsparcia Rolnictwa, właściwego ze względu na miejsce zamieszkania albo siedzibę wnioskodawcy.
Dodatkowe informacje znajdą Państwo na stronie WWW.