Strona wykorzystuje pliki cookies, jeśli wyrażasz zgodę na używanie cookies, zostaną one zapisane w pamięci twojej przeglądarki. W przypadku nie wyrażenia zgody nie jesteśmy w stanie zagwarantować pełnej funkcjonalności strony!

Zeszyty branżowe

Zeszyty branżowe są dokumentem opracowanym przez Administratora Systemu - Unię Producentów i Pracodawców Przemysłu Mięsnego. Zawierają pełny opis wymagań systemowych, które należy spełnić aby otrzymać Certyfikat QAFP.

 

Wykaz zeszytów branżowych Systemu QAFP

Zeszyt branżowy - Wymagania dla systemu QAFP - pobierz

Zeszyt branżowy - Kulinarne mięso wieprzowe - pobierz

Zeszyt branżowy - Tuszki, elementy i mięso z kurczaka, indyka i Młodej Polskiej Gęsi Owsianej - pobierz

Zeszyt branżowy - Wędliny - wymagania produkcyjne i jakościowe - pobierz

Zeszyt branżowy - Konserwy - wymagania produkcyjne i jakościowe - pobierz

Zeszyt branżowy - Regulamin młodej polskiej gęsi owsianej - pobierz

SDG Houston