Zeszyty branżowe są dokumentem opracowanym przez Administratora Systemu - Unię Producentów i Pracodawców Przemysłu Mięsnego. Zawierają pełny opis wymagań systemowych, które należy spełnić aby otrzymać Certyfikat QAFP.
Wykaz zeszytów branżowych Systemu QAFP
Zeszyt branżowy - Wymagania dla systemu QAFP - pobierz
Zeszyt branżowy - Kulinarne mięso wieprzowe - pobierz
Zeszyt branżowy - Tuszki, elementy i mięso z kurczaka i indyka - pobierz
Zeszyt branżowy - Wędliny - wymagania produkcyjne i jakościowe - pobierz
Zeszyt branżowy - Konserwy - wymagania produkcyjne i jakościowe - pobierz
Zeszyt branżowy - Mięso mielone - wymagania produkcyjne i jakościowe - pobierz
Zeszyt branżowy - Wyroby mięsne na grilla lub do pieczenia - wymagania produkcyjne i jakościowe - pobierz